Titta på sport på TV

Sport engagerar människor världen över men det är inte alltid man som person kan vara på plats när ens favoritlag spelar. Då är det en utmärkt idé att sätta sig i soffan och slå på tv:n. I dagens samhälle sänds de flesta sporter live på olika kanaler och under vinterhalvåret kan det bli extra knapert med tid. 16 september så drar bland annat Svenska hockeyligan (SHL) igång vilket är en fröjd för alla ishockey-älskare. Andra populära sporter att följa på TV är Allsvenskan, Premier League och Bundesliga (fotboll), National Basketball Association (NBA), National Hockey League (NHL) samt MMA-organisationer så som Ultimate Fighting Championship (UFC). Olika kanaler visar olika sporter så se till att vara noga förberedd innan en viktig match.

Spelschemat för SHL – Säsongen 2017-2018

När man tar en närmare titt på spelschemat för SHL så hittar man en hel del intressanta matcher att ta del utav. Bland annat möts Brynäs och HV 71 i en repris från SM-finalen och matchen spås att bli en riktig nagelbitare. De båda lagen möts i den andra omgången och matchen tar vid i Gavlerinken. Den nya spelsäsongen börjar den 16 september och som vanligt så är det 52 omgångar med 14 olika lag. I den första omgången möts de svenska mästarna HV 71 och Djurgården medan Mora tar sig an Frölunda i Scandinavium. Örebro mot Luleå kommer också att ta vid i starten. Om man tittar längre fram i schemat så finns det massor av spännande matcher att se fram emot. Julen kommer bland annat att vara fullproppad då det kommer att vara hela sju matcher under datumen 26, 28 och 30 december.

C More visar alla matcher

När det kommer till att titta på sport på TV:n gäller det att ha en pålitlig leverantör som kan garantera att man får se sitt favoritlag när det väl gäller. Det finns ett antal leverantörer av sport och en av de mest populära är c more som erbjuder ett brett utbud av diverse sporter, däribland Allsvenskan, Superettan, Handbollsligan, Trav och PGA. Det bästa du kan göra är att surfa runt lite och hitta ett paket som passar dina behov. Inte bara behöver du hitta en leverantör som visar alla de sporter du är intresserad av, du kan också ta del av en hel del generösa erbjudanden om du inte är kund sedan tidigare. Några leverantörer erbjuder bland annat gratismånader där du kan testa deras produkt och först efteråt bestämma dig om det är något för dig.